Ferestre
Ferestre
Ferestre

Ferestre

 

ALCONF va ofera sisteme de ferestre în construcţia cărora se regăsesc profile din PVC si Aluminiu capabile să satisfacă toate exigenţele şi nevoile dumneavoastră.


Atunci cand renovati sau construiti o casa noua, alegerea ferestrelor potrivite este importanta. Tipul ferestrei care va fi folosit depinde de aspect si usurinta in folosire. In decizia de cumparare conteaza rama ferestrei si metoda de etanseizare. Alegerea materialului pentru rame depinde de factori ca: gusturi, buget, tipul cladirii, dar si de factorul ecologic.

Ferestrele PVC ofera o protectie antifonica excelenta, iar combinate cu panourile potrivite, constituie printre cele mai bune ferestre izolatoare fonic.

PVC-ul alb are cel mai redus cost de achizitie comparativ cu celelalte sisteme de tamplarie. Exista si varianta obtinerii culorii prin infoliere cu o folie extraordinar de rezistenta la actiunea factorilor mecanici si de mediu, in culori vii sau imitatii de esente de lemn ( stejar, mahon, nuc ) dar produsul obtinut are un cost destul de ridicat. Profilele multicamerale garanteaza ca ramele din PVC sunt cele mai bune izolatoare termice. Folosim profile Rehau Euro Design 60, Rehau Euro Design 70, Rehau Brillant Design, Rehau Synego, Rehau Geneo, Rehau Geneo PHZ, Teraplast 4 camere, Teraplast 6 camere, Teraplast 7 camere. In combinatie cu panourile de protectie termica, binecunoscutele valori "K" scad vizibil sub 1 W/m2.

Ferestrele din aluminiu asigura cea mai buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu, cea mai usoara intretinere, cea mai bogata paleta coloristica si rezistenta proprie metalolor, nefiind necesara armarea suplimentara - ceea ce prelungeste durata de viata a mecanismelor de inchidere si exercita o presiune minima. Rezistenta la erodare, durabilitate si gradul ridicat de rigiditate a profilelor de aluminiu il fac de neinlocuit in cazul planurilor inclinate deschiderilor de dimensiuni mari.

Ferestrele de aluminiu cu bariera termica (cunoscue si sub numele de profile cu intrerupere a puntii termice sau fara punte termica) sunt folosite la incaperile unde se doreste izolare termica. Ferestrele de aluminiu fara bariera termica au profile de aluminiu cu o singura camera, cu un pret relativ scazut dar cu un foarte slab coeficient de izolare termica datorata in pricipal conductivitatii termice specifiec metalelor. Din acest motiv sunt foarte folosite in cazul usilor si compartimentarilor interioare. Pot fi folosite si la exterior in incaperi care nu necesita izolare termica.


Si in cazul aluminiului este deosebit de importanta calitatea feroneriei folosite, calitate ce se va traduce printr-o utilizare usoara si mai ales indelungata a tamplariei folosite.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii