ferestre, PVC, Teraplast, 4 camere
ferestre, PVC, Teraplast, 4 camere
 Teraplast,  PVC, ferestre,  4 camere

Ferestre PVC - Teraplast - 4 camere

PVC - Teraplast PROFILE CU 4 CAMERE

TP- 4000

Designul clasic al sistemului TP4000, relevant prin simplitate și sobrietate, face ca acest sistem să răspundă necesității clienților de a economisi energie și de a reduce costurile. Sistemul TP4000 cuprinde profile PVC pentru tâmplărie, cu 4 camere izolatoare, lățimea profilelor fiind de 60mm. Coeficientul de transfer termic estimat al ferestrei este Uw=1,5W/m2xK.

AVANTAJE:
- Ferestrele realizate cu profile TP 4000 au un design modern si estetic, avand toate colturile rotunjite, calitate ce le face foarte usor de curatat si intretinut.
- in cladiri cu aer conditionat, ferestrele fabricate cu sistemele de profile Teraplast pot reduce pierderile de energie cu 37%.
- standarde europene de luciu a suprafetei.
- rezultate excelente la incalzire, umiditate si izolatie fonica.
- structura care nu permite deformarea la ardere, nu este sensibila la actiunile factorilor externi ( baze, saruri, raze UV, umiditate ridicata, coroziune etc.).
- se monteaza rapid, nu necesita vopsire, iar intretinerea si curatarea se face cu usurinta.
- sunt rezistente la variatii mari de temperatura ( expunerea la soare puternic, seceta, furtuni, vant, umiditate ridicata).
- retentia apei este de sub 0,1% datorita garniturii duble si orificiilor speciale de inlaturare a apei.
- datorita caracteristicilor nevibrante pe care le are materialul, izolarea fonica este foarte ridicata, drept pentru care sistemele de PVC-Teraplast sunt folosite la construirea spitalelor, scolilor si cladirilor pentru birouri.
- armatura este universala pentru profil toc, cercevea fereastra si montant.

Profilul Teraplast iti ofera o gama larga  culori ce se potrivesc perfect cu interiorul casei d-voastra: alb , mahon , stejar auriu etc.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii