Ferestre, aluminiu, fara bariera termica
Ferestre, aluminiu, fara bariera termica
Ferestre,  aluminiu,  fara bariera termica

Ferestre ALUMINIU fara bariera termica

AVANTAJELE FERESTRELOR DIN ALUMINIU FARA BARIERA TERMICA:

Profilele fara bariera termica sunt profile de aluminiu cu o singura camera, cu un pret relativ scazut dar cu un foarte slab coeficient de izolare termica datorata in pricipal conductivitatii termice specifiec metalelor, din acest motiv sunt foarte folosite in cazul compartimentarilor interioare care nu solicita izolare termica intre medii. Pot fi folosite si la exterior in incaperi care nu necesita izolare termica.

In timp, aluminiul nu isi modifica culoarea
NU rugineste
NU necesita ingrijire speciala(PVC si lemnul DA)
NU produce scantei in caz de incendiu(lemnul DA)
NU formeaza gaze toxice in caz de incendiu(PVC si lemnul DA)
Este reciclabil 100%(PVC si lemnul NU)

Fata de celelalte sisteme de tamplarie, aluminiu asigura cea mai buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu, cea mai usoara intretinere, cea mai bogata paleta coloristica si rezistenta proprie metalelor, culoarea ramanand neschimbata in timp (vopsire in camp electrostatic). In conditii de temperatura scazuta aluminiul isi creste rezistenta.

Finisarea in detaliu reprezinta un atuu extrem de important in lucrarile de mare complexitate. Atat la birou, cat si acasa confera o ambianta placuta, profilele avand un design extrem de placut.

Sistemele de tamplarie din aluminiu au o greutate proprie redusa, cu efect direct asupra duratei de viata a mecanismelor de inchidere;
Ca rezistenta, aliajele de aluminiu pot face usor concurenta otelului, avand o rezistenta de 43 de ori mai mare decat lemnul si de 23 de ori mai mare decat PVC-ul; Caracteristicile mecanice ale aluminiului se mentin si in prezenta unor diferente mari de temperatura. Intervalul pentru care nu apar modificari esentiale este de la -200 °C pâna la +200 °C;
Sistemele de tamplarie de aluminiu au cel mai bun raport calitate/pret;

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii