Culori, RAL
Culori, RAL
 RAL, Culori

Culori


Ferestrele Alconf sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de culori. Tehnologia de vopsire a ferestrelor ne permite sa oferim un grad ridicat de personalizare.

Decoruri de lemn pentru un aspect natural

Pentru toti cei care pretuiesc aspectul natural la decorarea fatadelor, dar in acelasi timp nu doresc sa renunte la avantajele oferite de tehnica moderna a ferestrelor, solutia este folosirea ferestrelor din PVC cu aspect de lemn. Acestea imbina armonios beneficiile de izolatie termica si fonica cu aspectul natrual si nobil al lemnului. Sunt recomandate drept elemente ale stilului clasic, atat la renovarea constructiilor vechi, cat si la decorarea caselor care trebuie sa mentina un anumit stil al zonei in care sunt construite. Arhitectura eleganta a cladirilor in stil clasic este pusa in valoare prin ferestre realizate in nuante naturale diverse, de la esente clasice precum nuc sau stejar la cele exotice precum mahonul.

Paletarul de colori RAL va ajuta sa va faceti o idee despre diversitatea nuantelor si tonurilor de culoare a tamplariei Alconf.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii