Constructii
Constructii
Constructii

Constructii

ALCONF execută lucrări de construcții civile, industriale si reabilitări termice. O construcție trebuie să fie un produs durabil si bine lucrat, de aceea, pentru a fi competitivi pe o piața din ce in ce mai exigentă ne-am creat principii solide care ne recomandă pentru executarea unor proiecte cu grad inalt de complexitate:
  • niciodată să nu facem compromis la calitate
  • să păstrăm prețurile la un nivel mic
  • să incurajăm calificarea forței de muncă
  • să respectăm termenele de execuție

Cu o bogată experiență în domeniul construcțiilor civile si cu o echipă de constructori experimentați, executăm diverse tipuri de construcții: de la case, vile, duplexuri, mansarde, la proiecte cu grad înalt de complexitate. Prețul este stabilit înainte de începerea lucrării, iar raportul calitate/preț este excelent. Construcția unei case marchează un moment important în viața unei familii dar si o investiție considerabilă, pe termen lung. Înțelegând nevoia de a găsi un echilibru între exigențele si necesitațile personale si limitările financiare sau de spațiu, firma noastră vă oferă soluțiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastră.
Tipuri de lucrări in domeniul construcțiilor civile:
  • case individuale
  • vile
  • case de vacanță
  • duplexuri
  • case înșiruite
  • blocuri (birouri, apartamente)

Obiectivul nostru principal este să oferim soluții optime, de calitate, în acord cu dorințele clientului, cu termenul de execuție si cu bugetul stabilit. Acordăm atenția corespunzătoare fiecărui element al construcției. Vă garantăm un excelent raport calitate preț. Plata se efectuează pe măsura realizării construcției. Respectăm termenul de execuție al lucrărilor. Realizăm construcția într-un timp foarte scurt, fără a face compromisuri calitative. Asigurăm dirigenția de șantier pe perioada întregului proces de construcție. Personalul nostru este format din oameni calificați, cu vasta experiența în construcții. Credem în importanța unei comunicări permanente cu clientul. Execuția lucrării se va face conform normelor si legislației în vigoare. Execuția lucrării se va face conform proiectului si a caietului de sarcini

Compania noastra prezintă sfaturi si soluții in ceea ce privește planificarea, alegerea locului, actele necesare, construcția propriu-zisă, asistenta tehnică pe perioadă execuției construcției, intocmirea documentației de șantier, pentru toate materialele aprovizionate( beton, oțel beton, etc) fiind obligatoriii certificatele de conformitate, calitate si incercări de laboratoare autorizate.
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii