ferestre, PVC, Teraplast, 6 camere
ferestre, PVC, Teraplast, 6 camere
 Teraplast,  PVC, ferestre,  6 camere

Ferestre PVC - Teraplast - 6 camere

Ferestre PVC - Teraplast PROFILE CU 6 CAMERE

TP-6000

Designul soft al sistemului TP6000, relevant prin suplețea curbelor, face ca acest sistem să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților, oferind eleganță încăperii și reducând semnificativ pierderile de energie. Sistemul TP6000 cuprinde profile PVC pentru tâmplărie, cu 6 camere izolatoare, lățimea profilelor fiind de 70 mm.
 Coeficientul de transfer termic estimat al ferestrei este Uw=1,3-1,4 W/m2xK.

 

AVANTAJE:
- Ferestrele realizate  cu profile TP-6000 au un design modern si estetic, avand toate colturile rotunjite, calitate ce le face foarte usor de curatat si intretinut.
- in cladiri cu aer conditionat, ferestrele fabricate cu sistemele de profile TERAPLAST pot reduce pierderile de energie cu 37%.
- standarde europene de luciu a suprafetei.
- rezultate excelente la incalzire, umiditate si izolatie fonica.
- structura care nu permite deformarea la ardere, nu este sensibila la actiunile factorilor externi ( baze, saruri, raze UV, umiditate ridicata, coroziune etc.).
- se monteaza rapid, nu necesita vopsire, iar intretinerea si curatarea se face cu usurinta.
- sunt rezistente la variatii mari de temperatura ( expunerea la soare puternic, seceta, furtuni, vant, umiditate ridicata).
- retentia apei este de sub 0,1% datorita garniturii duble si orificiilor speciale de inlaturare a apei.
- datorita caracteristicilor nevibrante pe care le are materialul, izolarea fonica este foarte ridicata, drept pentru care sistemele de PVC-Teraplast sunt folosite la construirea spitalelor, scolilor si cladirilor pentru birouri.
- armatura este universala pentru profil toc, cercevea fereastra si montant.

Profilul Teraplast iti ofera o gama larga  culori ce se potrivesc perfect cu interiorul casei d-voastra: alb , mahon , stejar auriu etc.
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii