Usi garaj
Usi garaj
Usi garaj

Usi garaj

Usi de garaj sectionale

 

 

Usile sectionale sunt compuse din panouri "sandwich" din tabla de otel zincata de 40 mm grosime, izolate cu spuma poliuretanica. Acestea asigura izolarea perfecta pentru garajul dumneavoastra, permitand o inchidere etansa si un confort termic sporit pentru intreaga dumneavoastră locuinta.

 

Usile se monteaza in spatele golului de montaj si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului, lasand libera intreaga intrare in garaj. Sistemele de culisare pot fi diferite în functie de dimensiunile usii. Acestea pot fi adaptate la nevoile fiecarei persoane si constructii.

 

Pentru a beneficia de lumina naturala in garaj, se poate opta pentru adaugarea de ferestre in panourile usii, acestea fiind disponibile in doua variante dimensionale. Pentru o utilitate sporita se poate incastra si o usa pentru acces pietonal. In cazul in care se doreste o iluminare sporita a spatiului garajului, clientul poate opta pentru o usa cu panouri vitrate, cu rame din Aluminiu eloxat si geam dublu transparent din policarbonat.

Actionarea usilor de garaj sectionale poate fi manuala sau automatizata cu telecomanda.

Usi de garaj tip rulou

 

 

Usile de garaj tip rulou asigura deschiderea si inchiderea usii prin rularea covorului de lamele din Aluminiu pe axul central.

Ca si in cazul usilor secţionale, se poate opta pentru varianta cu lamele vitrate. Usile de tip rulou sunt solutia ideala atat pentru nevoile personale de depozitare, cat si pentru inchideri ale spatiilor comerciale din mall-uri si supermarketuri.

Avantajul acestor usi il reprezinta posibilitatea de rulare intr-un spatiu mic, atat in interiorul cat si in exteriorul garajului. Perdeaua de lamele se strange in intregime in caseta aflata la partea superioara, covorul de lamele culisand prin ghidaje speciale prevazute cu perii antipraf, intr-un mod simplu si silentios.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii