Carpinteria
Carpinteria
Carpinteria

Carpinteria

ALCONF are ca activitate producția de ferestre, uși, pereți cortină din PVC si ALUMINIU la standarde Europene oferind astfel partenerilor noștri din Italia, Franța, Spania, UK si in special din România produse complexe construite cu utilaje de ultimă generație garantând calitatea si design plăcut dar si o izolație fonică si termică ce satisfac si indeplinesc cererea clienților.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI?
 

Avantajele majore oferite de ALCONF sunt seriozitatea, calitatea si operativitatea lucrărilor, prețuri competitive, la care se adaugă bonusurile la produsele comandate si discounturile calculate in cazul comenzilor multiple.
Acordăm o importanța deosebită calității de aceea produsele de tâmplărie PVC si Aluminiu sunt agrementate la nivel național si certificate la nivel internațional.
Pentru o comunicare cât mai bună si cât mai ușoara am creat o pagina specială pentru a cere oferta online.

Oricare ar fi produsele care vă interesează, ferestre, usi, pereti cortina misiunea noastră este de a răspunde cu promtitudine cerințelor dumneavoastră cât mai detaliat oferind chiar si suport tehnic informativ ce vă garantează durabilitatea in timp, design plăcut și o izolație termică si fonică la un preț competitiv.

Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioară, importarea acestora direct de la producători si atenția deosebită acordată de specialiștii noștri procesului de fabricație, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clienților nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicată, la cele mai avantajoase prețuri. Astfel, ne-am ales furnizorii din rândul firmelor cu performanțe in domeniu:
Profilele Teraplast si Rehau pentru PVC sunt recomandate pentru numeroasele calitați cum ar fi izolare termică şi fonică mai bună, robustețe, rezistență, etanșare, accesibilitate din punct de vedere al raportului calitate-preț,  și ALPROF (cu și fără punte termica.) pentru ALUMINIU care asigură cea mai buna rezistență la acțiunea factorilor de mediu, cea mai ușoară intreținere, cea mai bogată paleta coloristica si rezistența proprie metalelor, nefiind necesară armarea suplimentară - ceea ce prelungește durata de viață a mecanismelor de inchidere si exercită o presiune minimă.
Feroneria ROTO si VORNE  permit cele mai diverse moduri de deschidere (oscilante, basculante, oscilobatantă, glisante), precum si inchideri in mai multe puncte, ceea ce conferă produselor noastre calități deosebite de etanșare si siguranță.

Oferim posibilitatea plății in rate prin accesarea creditului Cetelem.
Ask a question / Write a review (comment)


* Required fields