Perfiles y accesorios para la venta
Perfiles y accesorios para la venta
Perfiles y accesorios para la venta

Perfiles y accesorios para la venta

ALCONF se adresează atât persoanelor fizice cât si juridice care doresc să achiziționeze profile si accesorii de ALUMINIU si PVC pentru tamplărie. .
Oferta ALCONF cuprinde produse de cea mai buna calitate conforme cu normele si standardele UE si la prețuri competitive.
Societatea noastră pune la dispozitia celor interesati produse cum ar fi:
- Profile TERAPLAST pentru PVC recomandate pentru numeroasele calitati cum ar fi izolare termică şi fonică mai bună, robustete, rezistenta, etanșare, accesibilitate din punct de vedere al raportului calitate-pret, ALPROF (cu si fara punte termică.) pentru ALUMINIU care asigură cea mai buna rezistență la acțiunea factorilor de mediu, cea mai usoară intreținere, cea mai bogată paletă coloristică si rezistență proprie metalelor, nefiind necesară armarea suplimentară - ceea ce prelungește durata de viață a mecanismelor de inchidere si exercită o presiune minimă.
- Accesorii disponibile în diferite forme şi culori, marca ROTO sau VORNE (aceasta din urmă asigură o gamă completă de deschideri verticale şi orizontale pentru foarte multe profile din PVC), care  în condiţiile respectării riguroase a instrucţiunilor de folosire şi întreţinere oferite de fabricant oferă  rezistenţă sporită, durabilitate, etanşare foarte bună., etc

Ask a question / Write a review (comment)


* Required fields