obloane exterioare
obloane exterioare
obloane exterioare

Obloane exterioare

Obloanele oferă o gamă largă de aplicatii: cu un accent special pentru casele rezidentiale, ca un paravan fata de privirile curioase ale vecinilor, de protectie solara si de reglare a climatului interior. Obloanele sunt adaptabile oricărei tip si forma de fereastra si se armonizează in forme si culori cu orice tip de arhitectura.

Alconf produce obloane / persiene cu lamele orientabile si fixe de toate tipologiile si cu o gama de culori diversificata.

Obloanele din aluminium sunt disponibile în finisaje si culori, care îmbogățesc atât fațada și habitatul. Pot fi folosite pentru orice cerinita de arhitectura in orice domeniu: in constructii, renovari si restaurari.

Performanță

Sistemele de obloane din aluminiu, pentru ferestre și uși, sunt rezistente în timp, au rezistență mare de apă, rezistenta excelenta la patrunderea aerului, salinitate și vreme severă. Ele oferă stil, durabilitate si siguranta.

Mecanismelor de manevrat au o calitate excelente  si ofera  soluții multiple de deschidere. În toate cazurile cadrul comunică soliditate, eficiența și ergonomia.

ALCONF va ofera obloane aluminiu la pret special.

Ask a question / Write a review (comment)


* Required fields