tamplarie, ferestre, pvc, protectie termica, usi, optim, design, constructii
tamplarie, ferestre, pvc, protectie termica, usi, optim, design, constructii
 pvc,  protectie termica,  usi,  constructii,  ferestre,  design,  optim, tamplarie

De ce tamplarie PVC ?

Ferestrele, usile  sunt printre principalele elemente ale unei constructii proaspat executate sau chiar in curs de reabilitare, si reprezinta mai mult decat un mijloc de a obtine lumina soarelui si aerul proaspat in casa dumneavoastra. Tamplaria da fatadelor suflet si creeaza o atmosfera placuta in interior. De aceea de la o fereastra din PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima datorita sistemelor ingenioase pentru tamplarie, la un confort sporit in habitaclu si mai ales la un standard inalt al calitatii.

Avantajele tamplariei din PVC

Protectie termica
Tamplaria PVC beneficiaz de grad ridicat de rezistenta termica la factorii naturali. Utilizarea tamplariei din pvc poate reduce consumul de energie necesar incalzirii unei locuinte cu pana la 30%, astfel puteti face economii vizibile in bugetul dumneavoastra.

Protectie fonica
Tamplaria PVC ofera un grad ridicat de protectie fonica. Pentru imobilele aflate in vecinatatea unor surse de zgomot se pot utiliza tipuri speciale de geam termoizolant care ofera un plus de protectie fonica.

Protectie solara
Ferestrele PVC pot fi echipate cu sticla cu proprietati de control solar  care reduce aparitia efectului de sera. Pentru locuintele cu fadate orientate catre est, sud si vest protectia solara reduce necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit a costurilor cu energia electrica.

Siguranta
Ferestrele si usile din PVC au intre 2 si 5 puncte de inchidere in functie de dimensiunile care au fost executate, iar pentru usile din pvc de mari dimensiuni se poate ajunge pana la 8 puncte de inchidere, fapt care asigura o etanseitate perfecta si rezistenta la efractie. Manerele ferestrelor pvc au un sistem special de protectie la efractie care impiedica actionarea ferestrei din exteriorul locuintei.

Ventilatie
Ferestrele si usile din PVC pot avea o deschidere oscilo-batanta care beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului de la fereastra in unghi de 45 grade fata de deschiderea batanta si cea oscilo permite crearea unui flux de aer care asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.